top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJeroen Quaedvlieg

Is het tijd voor verandering?Gebeuren er dingen die je graag anders had gezien? Onderweg zijn en ineens op de plaats van bestemming zijn zonder dat je het in de gaten hebt? Terugkijken naar voorgaande jaren en concluderen dat die voorbij zijn gevlogen?


Je leeft je leven in het tempo van de dag zonder bewust mee te maken wat er allemaal om je heen afspeelt. De gebeurtenissen welke zich hebben voorgedaan kun je je nauwelijks meer herinneren, over de hoogtepunten moet je diep nadenken terwijl je de dieptepunten snel kan opsommen. Veel mensen leven hun leven op deze manier en kijken na vele jaren terug en weten niet waar de jaren gebleven zijn.


Als jij realiseert dat jij jouw leven (deels) hierboven is beschreven zijn er twee mogelijkheden:


- Je bent tevreden met de situatie en alles blijft zoals het is

- Je wilt verandering om je leven te leven op de manier zoals jij wilt


Aangezien je verder aan het lezen bent is de kans groot dat jij je leven wilt aanpassen en de controle weer in eigen hand wil nemen. "Hoe?" is dan de eerste vraag die boven komt. Door simpelweg de eerste stap te nemen, vol overgave de beslissing te nemen dat het tijd is voor verandering en jij zelf weer de koers van je eigen leven gaat bepalen.


"Bepaal zelf weer de koers van je eigen leven!"

Je hebt de keuze gemaakt en wil er helemaal voor gaan, maar dan? Je zal merken dat veranderingen niet vanzelf komen. Word niet teleurgesteld, de stap die je hebt gezet is de meest belangrijke naar 'n toekomst die jij zelf weer in de hand hebt.


De succesvolle methode van coachen die ik gebruik laat je weer bewust worden, speelt in op je bewustzijn en brengt je terug in het heden. Tijdens de intake worden jouw doelstellingen geformuleerd welke aanbod zullen komen tijdens de coachingsessies. In de meeste gevallen bestaat 'n coachingstraject uit zes sessies en worden per sessie de doelstellingen bepaalt met als uiteindelijke doel, de beste versie van jezelf te worden!


Benieuwd wat coaching voor jou kan betekenen, neem (vrijblijvend) contact met mij op.


Blijf jezelf inspireren!


Groet,

Jeroen

105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page