top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJeroen Quaedvlieg

Coronavirus, kans of bedreiging?


De wereld is in de ban van het Coronavirus. Mensen worden ziek, sommige overlijden en overheden moeten ingrijpende maatregelen nemen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Heel veel ondernemingen komen tot stilstand of worden gedwongen om op een andere manier te gaan werken.


In 1973 was er de wereldwijde oliecrisis. Toen waren er heel veel mensen die het idee hadden dat de wereld zou vergaan en alles anders zou worden. Dat laatste is na een crisis altijd het geval, het zal nooit meer zijn zoals het was. Jezelf al de vraag gesteld hoe het zou zijn na het Coronavirus?


"Hoe zal het zijn na het Coronavirus?"

Iedere crisis biedt naast bedreigingen ook kansen en mogelijkheden. Momenteel komen er op kleine maar ook op grotere schaal initiatieven opgang om elkaar te helpen, nieuwe diensten worden gelanceerd en we gaan werken op andere manieren. Wat zie jij als kansen en mogelijkheden in deze tijd van crisis? Ontstaat er een gat in de markt, een product of dienstverlening waar nu en/of in de toekomst behoefte aan is? Niet alleen ondernemers, ook als je werkzaam bent in loondienst zijn er kansen en mogelijkheden. Heb jij ze al gezien? Ook als je het momenteel even niet meer weet ben ik er voor je!


Heeft mijn verhaal je aan het denken gezet, wil jij jouw ideeen met mij als coach bespreken? Klik hier om via de contactpagina mij te contacteren om de verschillende (online) coaching- en trainingsmogelijkheden te bespreken om de beste versie van jezelf te worden.

Blijf jezelf inspireren!

Groet, Jeroen

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page