top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJeroen Quaedvlieg

Ook de lokatie moet juist zijn


Als we een feest, trouwerij of event willen gaan organiseren kijken we heel goed naar de lokatie. Spreekt de lokatie tot de verbeelding en voelen we ons ermee verbonden? Kunnen we de lokatie aankleden in de stijl zoals wij dat fijn vinden? Draagt de lokatie bij aan de indruk die we willen geven? Dit zijn zo maar enkele vragen die tijdens de voorbereidingen naar voren komen.


Tijdens een coaching sessie of training is de lokatie ook zeer van belang. Je moet je er goed en vrij voelen, er moet geen onnodige afleiding zijn, je moet je er kunnen openstellen en bovenal moet jij je er ook veilig voelen. Zo zorg ik dat de lokatie zo goed als mogelijk aansluit bij wat nodig is voor de coachee of deelnemer aan de training om het beste resultaat te kunnen behalen. Voor mij houdt dat in dat ik niet altijd vanuit een kantoor werk maar bijvoorbeeld ook in de natuur. Dit kan ook betekenen dat de gesprekken niet altijd op dezelfde lokatie plaatsvinden, zo kan het eerste gesprek op kantoor zijn en het tweede buiten in de zon of in het bos. Deze afwisseling geeft extra kracht en enthousiasme, niet alleen aan de coachee of deelnemer maar ook aan mij.


"Op een surfboard in een natuurgebied heb ik een van de meest invloedrijke gesprekken gehad"

Voorafgaand aan de sessie of training bepalen we de doelstelling, werkwijze en bespreken we ook de lokatie. Alles moet kloppen, zodat jij je enkel hoeft in te zetten voor het behalen van jouw doel.


Op welke lokatie zou jij het beste uit jezelf willen halen?


Heeft mijn verhaal je aan het denken gezet, wil jij jouw ideeen met mij bespreken? Klik hier om via de contactpagina mij te contacteren om de verschillende (online) coaching- en trainingsmogelijkheden te bespreken om de beste versie van jezelf te worden.

Blijf jezelf inspireren!

Groet, Jeroen

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page