top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJeroen Quaedvlieg

CEO voor 1 dag


Wat zou je doen als je voor 1 dag de CEO kon zijn van ‘n groot bedrijf? Zou je mensen aannemen, veranderingen doorvoeren, misschien ook mensen ontslaan. Jij hebt volledig de regie en stuurt het bedrijf in de richting die jij wilt. Wat zou je doen?


Voor velen klinkt dit als ‘n lang gekoesterde droom, CEO zijn voor 1 dag. Maar wat als ik je zeg dat je het ook daadwerkelijk kan zijn. Neem je de uitdaging aan?


Techbedrijf “YOU” is ‘n dynamisch en boeiend bedrijf

Vacature:


Techbedrijf “YOU” zoekt ‘n nieuwe CEO. Binnen dit dynamische en boeiende bedrijf is de CEO verantwoordelijk voor de gehele dagelijkse gang van zaken en zelfstandig bevoegd voor alle beslissingen.


Wat verwacht "YOU" van jou:


- Zelfstandig keuzes kunnen maken

- Toekomstplannen bedenken (met ondersteuning van CEO assistent)

- 100% inzet


Bij bewezen geschiktheid is het mogelijk om 'n contract voor onbepaalde tijd te krijgen.


Techbedrijf "You" is beter bekend als jijzelf. Wat zijn jouw plannen met jezelf als jij de CEO zou zijn van jezelf? In samenwerking met mij als coach (CEO assistent) kunnen jouw dromen en doelen gerealiseerd worden.


Heeft mijn verhaal je aan het denken gezet of herken jij jezelf hierin, wil jij jouw plannen voor "YOU" met mij als coach bespreken? Kijk hier voor de mogelijkheden en stel jezelf als doel de beste versie van jezelf te worden.


Blijf jezelf inspireren!


Groet,

Jeroen


113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page