top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJeroen Quaedvlieg

Hoe ziet jouw toekomst(droom) eruit?


Herken je het dat als je gevraagd wordt hoe je toekomst(droom) er uit ziet dat je daar dan geen echt beeld van hebt? Dat je gestelde doelstellingen niet behaald zonder dat je eigenlijk weet waar dat aan heeft gelegen? Er is helemaal niks mis als je geen beeld hebt van jouw toekomst(droom) of als je niet weet waarom de doelstelling niet behaald is. Alleen als je jouw toekomst wilt veranderen of de te behalen doelstellingen 'n grote impact (verschilt van persoon tot persoon) hebben voor jou dan wil je weten waarom het niet is gelukt of er alles aan kunnen doen om uiteindelijk jouw gewenste toekomst te kunnen realiseren.


Een goede manier om toe te werken naar het behalen van je doelstelling of jouw gedroomde toekomst is door deze te visualiseren. Door te visualiseren hoe het zal zijn als je doelstelling is behaald of hoe je toekomst eruit zal zien en niet te vergeten hoe je het gaat doen geeft je zoveel waardevolle inzichten. Juist die inzichten kunnen je helpen, door 'n goede visualisatie zie je bijvoorbeeld:

  • Kansen en mogelijkheden;

  • Mogelijke hindernissen en valkuilen en

  • Verbeterpunten

Doordat je op voorhand deze punten al kan zien is het ook al mogelijk om hier op te anticiperen en je op voor te bereiden. Uiteraard kunnen er gaande weg altijd dingen zich voordoen die je niet had of kon verwachten, maar juist ook door de visualisatie ben je instaat om in 'n onverwachte situatie bij te sturen zonder het eind resultaat uit 't oog te verliezen of concessies te moeten doen.


"Voor mij begint het allemaal met 'n goede visualisatie"

De kracht van visualisatie werkt op ieder vlak of het nu gaat over het plannen van je droomvakantie, je toekomstige carrière of het starten van 'n eigen bedrijf. Persoonlijk maak ik veelvuldig gebruik van de kracht van visualisatie, zowel privé als tijdens de coaching sessies. Denkende aan de kracht van visualisatie en de mogelijkheden die het jou kan brengen, wat zou jij willen visualiseren?


Heeft mijn verhaal je aan het denken gezet of herken jij jezelf hierin, wil jij jouw visualisatie of hoe je dit moet doen met mij als coach bespreken? Neem (vrijblijvend) contact met mij op en stel jezelf als doel

de beste versie van jezelf te worden.


Blijf jezelf inspireren!


Groet,

Jeroen

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page