top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJeroen Quaedvlieg

Het effect van CoachingEva* heb ik ontmoet via gezamenlijke vrienden. Wij bleken dezelfde interesse te hebben waardoor de onderlinge gesprekken snel op gang kwamen. Door onze interesses kwamen wij elkaar ook buiten de gezamenlijke vrienden om tegen en tijdens een van deze ontmoetingen vroeg ik haar "hoe gaat het met je?". Haar antwoord verraste mij, "niet goed!" zei ze. Geraakt door haar reactie vroeg ik wat er speelde. In het begin nog iets gereserveerd vertelde ze dat het met haar werk niet goed ging en ze ook privé niet lekker in haar vel zat. Dit besproken te hebben vertelde ze dat het haar had opgelucht te hebben kunnen delen en stemde haar 'n stuk positiever.


Een week later kwamen wij elkaar weer tegen en stelde ik haar weer dezelfde vraag. Alles wat die week was voorgevallen vertelde ze en dat gaf mij 'n mooie gelegenheid te vertellen van mijn coach zijn en wat ik allemaal doe. Eva gaf aan haar toekomst te willen veranderen en dat heeft haar doen besluiten om met mij als coach de gesprekken aan te gaan. Vanaf het moment dat ze dat besluit had genomen veranderde er iets bij haar. De wil om te veranderen, kracht om aan te passen kwam ineens bij haar boven.


"Ik heb weer rustig kunnen slapen"

In de weken daarna zagen wij elkaar geregeld en per sessie bespraken wij 'n bepaalde vraag of doelstelling. Door de wijze van coaching en de handvatten welke ik haar heb kunnen bieden werd de verandering steeds meer zichtbaar. Nadat we op 'n avond 'n voor Eva heftige sessie hebben gehad stuurde ik haar 'n berichtje de volgende morgen met de vraag hoe 't met haar ging. Het reactie was zo mooi, "ik heb weer rustig kunnen slapen" antwoordde ze. Na dat moment zag je stap voor stap haar bewustwording steeds groter worden en kreeg ze het inzicht dat zijzelf instaat is om situaties en gebeurtenissen los te laten en niet laten aangrijpen zodat deze geen impact hebben op haar. Ze is hard bezig de beste versie van zichzelf te worden!


Benieuwd wat coaching voor jou kan betekenen, neem (vrijblijvend) contact met mij op.


Blijf jezelf - net als Eva - inspireren!


Groet,

Jeroen*De naam en situaties zijn aangepast zodat de ware identiteit anoniem blijft. Tevens is toestemming gegeven door de betrokken persoon voor deze publicatie.

101 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page