top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJeroen Quaedvlieg

Wie ziet jouw talent?


Iedereen heeft talenten en kwaliteiten, de ene blinkt uit in sport terwijl de ander 'n natuurlijke leider is. Uiteraard kan niet iedereen de sportheld, superster of wereldleider worden, wel kan iedereen zijn eigen talenten en kwaliteiten maximaal (proberen te) benutten.


Het mooiste doelpunt ooit dat is gescoord, het mooiste muziekstuk dat is geschreven, we hebben er geen weet van omdat het niet is gezien of gehoord. Om je talent en kwaliteit te kunnen ontplooien moet het eerst gezien of gehoord worden anders zal het (bijna) nooit tot uiting komen. Nadat het anderen is opgevallen en ze het jou hebben verteld kan je pas bewust worden van jouw eigen talenten en kwaliteiten.


Om jouw talenten en kwaliteiten op de juiste manier te benutten kun je jezelf de volgende vragen stellen:

  • Wat wil ik bereiken?

  • Wat zal ik moeten doen en/of laten om mijn doel te bereiken?

  • Wat ben ik bereid te doen om mijn doel te bereiken?

Deze vragen zijn van toepassing op misschien wel iedere situatie waarin jij wilt groeien en jezelf verbeteren. Of het nu gaat over de volgende stap in je carrière, een sportieve prestatie die je wilt leveren of juist het opzetten van je eigen bedrijf. Door de antwoorden die jij hebt gegeven op de vragen kun jij je eigen doel gaan stellen.


Als je er met de vragen niet uitkomt kan coaching uitkomst bieden. Tijdens de coachingsessies kijken wij samen naar jouw talenten en kwaliteiten om jou op die manier inzicht te geven in je eigen mogelijkheden. Door mijn werkwijze stel ik jou instaat om jouw eigen doelen in te zien en deze te stellen en toe te werken naar het behalen hiervan.


Heeft mijn verhaal je aan het denken gezet of herken jij jezelf hierin, wil jij jouw talent met mij als coach bespreken? Neem (vrijblijvend) contact met mij op en stel jezelf als doel

de beste versie van jezelf te worden.


Blijf jezelf inspireren!


Groet,

Jeroen

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page