top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJeroen Quaedvlieg

Welke route volgt jouw carrière?


Stel jij jezelf weleens de vraag hoe je in je werk op de positie bent gekomen waar je nu bent? Heel bewust en uitgestippeld was de route of je bent er gekomen via toevalligheden. In beide gevallen is de huidige bestemming bereikt, maar is dit wel de bestemming waar je wilt zijn.


Als de keuze voor de huidige baan bewust is geweest en misschien wel onderdeel uitmaakt van 'n carrièreplan is de stap naar 'n andere baan, als het daar tijd voor is, goed te nemen. Is de keuze voor je huidige baan niet bewust geweest, meer 'n toevalligheid dan kan de vervolg stap lastiger aanvoelen.


Tijdens carrière coaching leg ik de focus op 3 componenten, namelijk:

  • Welke talenten bezit je;

  • Welke tools heb je ter beschikking en

  • Wat is je droom voor de toekomst, waar wil je zijn over zoveel jaar

De onderlinge mix van de componenten is richting bepalend voor jouw carrière. Zo kan koken jouw talent zijn, maar als je jouw talent niet als tool gaat gebruiken zal je nooit 'n topchef worden.


"Jouw talenten, tools en dromen zijn de kracht achter jouw carrière"

Wie kan bij mij aankloppen voor carrière coaching? Je functie, het niveau of opleidingen zijn niet bepalend. Wat van belang is dat je stappen wilt zetten in, of ondersteuning wilt tijdens, jouw carrière. Ongeacht of de stappen al bekend zijn en je enkel support zoekt om de stappen te nemen of dat je juist zoekende bent naar welke stappen passend zijn voor jou, in al deze situaties is carrière coaching van toegevoegde waarde.


Heeft mijn verhaal je aan het denken gezet of herken jij jezelf hierin, wil jij jouw carrière wensen met mij als coach bespreken? Neem (vrijblijvend) contact met mij op en stel jezelf als doel de beste versie van jezelf te worden.


Blijf jezelf inspireren!


Groet,

Jeroen

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page