top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJeroen Quaedvlieg

Wat zou jij doen?Als niks je zou tegenhouden en alles mogelijk zou zijn, wat zou je dan doen? Het is 'n vraag die bij velen vaak door hun hoofd schiet. Neem eens de tijd voor jezelf en bedenk wat jij zou doen. Laat de gedachten de vrije loop en zie hoe jouw leven eruit zou zien. Zou je 'n bedrijf opzetten, brandweerman worden of misschien wel stoppen met werken en gaan reizen?


Wat zou jij doen? Graag neem ik je mee om in 3 stappen jouw droomleven vorm te geven. Mijn advies, als je het opschrijft zal jouw droomleven nog zichtbaarder en concreter worden. Om je te helpen geef ik bij iedere stap 'n kort voorbeeld.


Stap 1

Wat zou je doen als er geen enkele beperking zou zijn. Geld is niet van toepassing zodat je daar geen rekening mee hoeft te houden. Beeld je in dat er in de aankomende nachts iets gaat veranderen waardoor je morgen tot alles in staat bent, alles is mogelijk. Wat zou je doen en hoe ziet je leven er dan uit, wat is jouw droomleven?


Voorbeeld: Ik zou brandweerman worden


Stap 2

Bij stap 1 heb je 'n beeld gevormd van hoe jouw droomleven eruit zou zien. Nu is het van belang om te bedenken wat er allemaal voor nodig is om dit droomleven te realiseren. Wat heb je nodig, moet er veranderen of wat moet je doen om jouw droomleven waar te maken?


Voorbeeld: de opleiding tot brandweerman volgen


Stap 3

Bij stap 2 heb je bedacht wat er nodig is om jouw droomleven te realiseren. De laatste stap is het bedenken waarom jij je droomleven (nog) niet zou kunnen waarmaken. Wat is er dat je tegenhoudt?


Voorbeeld: mijn conditie is niet goed genoeg


Wat zijn nu de punten die jij hebt opgeschreven bij stap 1 t/m 3?


De punten die je hebt opgeschreven kunnen zomaar komen uit 'n coachingstraject. Je hebt 'n droom en dan? Tijdens de coachingsessies komen deze punten aan bod om zo toe te werken naar het verwezenlijken van jouw droomleven. Wanneer neem jij de stap om met coaching jouw droomleven te bereiken?


Heeft mijn verhaal je aan het denken gezet of herken jij jezelf hierin, wil jij het behalen van jouw droomleven of toekomst plan met mij als coach bespreken? Kijk hier voor de mogelijkheden en stel jezelf als doel de beste versie van jezelf te worden.


Blijf jezelf inspireren!


Groet,

Jeroen

73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page