top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJeroen Quaedvlieg

Plannen voor 2019


Zo gaande weg naar het einde van het jaar komen overal de goede voornemens voor het nieuwe jaar tevoorschijn. "Vanaf 1 januari ga ik........." is 'n veel gehoorde zin deze dagen. Helaas blijkt uit onderzoek dat vele goede voornemens halverwege januari alweer verbroken worden, zelfs de goede voornemens die flinke impact hebben op de gezondheid of de persoonlijke situatie. Het vervallen in oude gewoontes is een van de grootste redenen dat goede voornemens niet gehaald worden.


Goede voornemens heeft alles te maken met veranderen en er is niks zo moeilijk als jezelf of je eigen gedrag veranderen. Tijdens de coaching sessies gaat het altijd om veranderingen, dit kan zijn in jouw privé leven, werk situatie of je eigen gedrag. De handvatten die we tijdens de sessies gebruiken zorgen ervoor dat er haalbare doelstellingen worden gesteld en dat deze daarna ook succesvol behaalt gaan worden. Deze manier van werken kunnen we ook goed toepassen op de jouw goede voornemens. Stel duidelijk je doel, bedenk wat je moet doen of laten om je doel te behalen en blijf daarna je focus houden op je doel.


"Twee gratis coaching sessies voor twee personen"

Zoals de quote al aangeeft biedt ik twee personen ieder twee gratis coaching sessies aan zodat deze kunnen werken aan hun goede voornemens of doelstellingen voor 2019. Wil je hier graag kans op maken of ken je iemand die deze sessies goed zou kunnen gebruiken, aanmelden gaat via het contactformulier op de website. Begin januari zullen er twee personen gekozen worden uit de inzendingen. Schroom niet, meldt je aan en zet de eerste stap in het behalen van je doelstelling of goede voornemen. Door hier te klikken kom je op de website.


Dat 2019 het jaar mag worden waarin jouw dromen werkelijkheid worden!


Heeft mijn verhaal je aan het denken gezet of herken jij jezelf hierin, wil jij jouw doel of goede voornemen met mij als coach bespreken? Neem (vrijblijvend) contact met mij op en stel jezelf als doel de beste versie van jezelf te worden.


Blijf jezelf inspireren!


Groet,

Jeroen

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page