top of page

***

Kies je voor loopbaanbegeleiding, dan kies je voor een trajecten zelfreflectie.Wat wil je uit een job halen, wat zijn je sterktes en zwaktes, wat fijnmust-haves en nice-to-haves.

Jeroen coacht en begeleidt je hierbij, heel objectief, zonder te oordelen en zonder je in een bepaalde richting te duwen. Hij helpt je op een logische en gestructureerde manier tot de juiste inzichten en conclusies te komen. Die zitten in je hoofd, maar het is belangrijk om samen alle ideeën en alle voor- en nadelen te kunnen verwoorden. En ja, frustraties mogen ook uitgesproken worden.

Voor mij was dit traject, ergens halverwege mijn leven en loopbaan, een leerzaam en eerlijk pad dat me weer bewust heeft doen inzien welke professionele richting(en) ik kan/wil/moet uit gaan. Het vergt een persoonlijke inspanning, maar samen met Jeroen heb ik nu een duidelijk zicht op deel twee van mijn professionele leven.

***   

Aan de slag..... Coaching is een stap in het diepe, maar dan met name je eigen dieptes!

Leren vanuit je eigen perceptie, waardes en gevoel. Je kan alleen jezelf veranderen, en de manier waarop je reageert op anderen. Wat dingen met je doen, zegt veel over wie je bent.

Jeroen "prikt" en triggert daarmee om naar jezelf te kijken; het stelt vragen die soms confronterend zijn. Maar juist ook die vragen, maken dat je kan groeien!

Ik heb de dagen met Jeroen als zeer opbouwend, veilig, warm en betrokken ervaren.

Thnxs Jeroen, ik kom terug

***

bottom of page