top of page
"Het is geweldig om mensen te inspireren....."

Wil jij jezelf verbeteren of zelf te bepalen doelen realiseren? Grip krijgen op je leven of bepaalde situaties? Middels coaching kun je resultaat gericht met jezelf aan de slag gaan om "de beste versie van jezelf te worden"

Wat maakt mijn manier van coachen succesvol? Tijdens de coach sessies richt ik mij onder andere op het bewustzijn en laat je inzien en ervaren dat jij je eigen doel kan stellen en deze ook kan bereiken. Ik laat jezelf bewust worden van alle mogelijkheden en inspireer je om zelf (opnieuw) grip te krijgen op je eigen leven, keuzes en doelstellingen. Mijn manier van coachen is al veelvuldig succesvol gebleken op het gebied van zakelijke, persoonlijke en loopbaan/carrière coaching.


Mijn naam is Jeroen Quaedvlieg en sinds 2003 ben ik succesvol actief in de financiele wereld. De werkwijze die ik al die jaren hanteerde heeft veel overeenkomsten met het coachen. Nu de mogelijkheid zich voordeed mij ook te kunnen toeleggen op het coachen heb ik deze met beide handen aangegrepen. Het is geweldig mensen te inspireren om de beste versie van zichzelf te worden en hun leven te leven op de manier zoals ze zelf wensen.

Kwalificatie
  • Opleiding Consciousness Coach® 

Certificering
bottom of page